Lichtadvies Luxar | Helder in Licht


Als professioneel adviseur van projectverlichting helpen wij u graag met het ontwerpen van een gedetailleerd en doordacht lichtplan dat past bij uw winkel, horeca- of kantoorpand. Maak slimme keuzes en bespaar to wel 80% in uw energiekosten. Wij hebben uitstekende oplossingen voor ieder budget en kunnen direct uit eigen voorraad leveren.

Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Onze verlichtings experts maken op basis van het adviesgesprek een gedetailleerd verlichtingsplan. Op basis van een goedgekeurd lichtplan zullen wij uw ruimte uiteindelijk voorzien van de juiste verlichting waarbij u altijd energie gaat besparen!

Onze licht adviseurs werken landelijk met een focus op de regio Gelderland. Wij kunnen rondom de steden, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Zwolle, Doetinchem, Zuthen, Deventer, Ede en Utrecht kostenloos bij u langs rijden. Indien de reisafstand verdergelegen is, vragen wij een kleine bijdrage in de reiskosten. uiteraard kunnen wij in dat geval het vrijblijvende advies gesprek ook telefonisch houden. 

Luxar biedt daarnaast de unieke mogelijkheid om in uw specifieke en daadwerkelijke situatie, de effecten van de geadviseerde verlichting kosteloos te testen. Ook kunnen wij u fiscaal informeren over energiebesparende aftrekposten.

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact met ons op.