Staande RGB Sfeerlamp met Dynamische Lichtopties

29,95 Incl. btw€24,75 Excl. btw
Stel een vraag over dit product
  • Laagste prijs garantie
  • Retourneren tot 60 dagen
  • Achteraf betalen
  • Webshop keurmerk
  • Gratis verzenden vanaf €250
  • Installateur log in voor korting

Specificaties

Merk:
Luxar
Artikelnummer:
PR805319
Levertijd:
1-2 werkdagen

Informatie

Breng een unieke en levendige sfeer in elke ruimte met onze staande RGB sfeerlamp. Met zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt deze lamp een meeslepende lichtervaring die perfect is voor allerlei gelegenheden, van ontspannen avonden thuis tot bruisende feestjes met vrienden.

Dompel jezelf onder in een wereld van kleur met de mogelijkheid om te kiezen uit 16,7 miljoen kleurenopties en meer dan 350 dynamische lichteffecten. Creëer moeiteloos de gewenste ambiance met een simpele druk op de afstandsbediening, waardoor het aanpassen van de verlichting een waar genot wordt.

Het slanke en moderne ontwerp van onze RGB sfeerlamp maakt hem een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Of het nu in de hoek van je woonkamer is of naast je favoriete leesstoel, deze lamp voegt niet alleen een prachtig lichtaccent toe, maar dient ook als een opvallend decoratief element.

Dankzij de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening is onze RGB sfeerlamp de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en indrukwekkende verlichtingsoplossing. Voeg een vleugje magie toe aan je huis en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van kleur en licht met onze staande RGB sfeerlamp.

Specificaties:
Wattage: 7 Watt
Lumen Efficiëntie: 9 lm/W
Lichtopbrengst: 63 Lumen
Lichtkleur: RGB
Gradenbundel: 90°
Voltage: 5V(DC)
IP-Waarde: IP20
Dimbaar: Ja
Geleverd Inclusief: 1.5m USB kabel, Afstandsbediening
Product Kleur: Zwart
Materiaal: ABS, Aluminium, silicon

Afmetingen:
Hoogte (mm): 580
Doorsnede (mm): Ø30

Op dit product krijgt u 2 Jaar Garantie.

Montage- en/of installatiebedrijven:
Heeft u een montage- en/of installatiebedrijf in verlichting? Mogelijk komt u in aanmerking voor een korting. Maak een account aan met uw KVK nummer en vraag om uw korting.