MATTER TRIAC LED Dimmer 0.3-200W | Matter Smart Home Dimmer

84,95 Incl. btw€70,21 Excl. btw
Stel een vraag over dit product
  • Kwalitatieve producten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Laagste prijs garantie
  • Alle bekende betaalmethoden
  • Retourneren tot 60 dagen
  • Installateur log in voor korting

Specificaties

Merk:
Luxar
Artikelnummer:
PR90.500.070
Levertijd:
1-2 werkdagen

Informatie

De LED Matter Dimmer is een slimme, veelzijdige dimmer die perfect past in Smart Home systemen. Deze druk-draaidimmer kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder nuldraad en biedt zowel online als fysieke bediening. Met een belastingbereik van 0,3 tot 200 Watt is hij geschikt voor diverse verlichtingsopties, waaronder 230V LED lampen en laagspanningslampen met dimbare transformatoren. De dimmer ondersteunt het Matter-protocol voor naadloze integratie en werkt met afdekmaterialen van A-merken, zoals ION INDUSTRIES.

Belangrijke functies zijn onder andere een boostfunctie om ongewenste helderheid te voorkomen, geruisloos dimmen, een geheugenfunctie voor de laatste dimstand, en de mogelijkheid voor groepsschakelingen. Installatie en instellingen zijn eenvoudig aan te passen via een bijbehorende app, waarmee minimale en maximale helderheidsniveaus kunnen worden ingesteld. De dimmer is voorzien van automatische bescherming tegen kortsluiting, overbelasting, en oververhitting.

De verpakking bevat de dimmer, een gebruiksaanwijzing, en adapters voor verschillende afdekmaterialen. De dimmer is uitgebreid getest met merken als IKEA, Philips, en Osram, en wordt geleverd met 5 jaar garantie voor extra zekerheid. Kortom, de LED Matter Dimmer biedt een slimme, flexibele en stijlvolle oplossing voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen.

Specificaties:
Wattage: 0.3-200 Watt
Voltage: 200-240V(AC)
IP-Waarde: IP20

Afmetingen:
Lengte (mm): 71
Breedte (mm): 71
Hoogte (mm): 28

Op dit product krijgt u 5 Jaar Garantie.

Montage- en/of installatiebedrijven:
Heeft u een montage- en/of installatiebedrijf in verlichting? Mogelijk komt u in aanmerking voor een korting. Maak een account aan met uw KVK nummer en vraag om uw korting.