Veel gestelde vragen

 

Veel gestelde vragen Luxar | Helder in licht

Kan ik een online bestelling bij u ophalen?
Bestellingen kunnen enkel op afspraak afgehaald worden bij ons magazijn in Velp (bij Arnhem). Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de gratis verzending? 
Indien u voor 100 euro of meer besteld, is de bezorging kosteloos voor Belgie, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Dit geldt voor bestellingen met een maximum lengte van 110 cm.

Wat is jullie levertermijn? 
Wij streven er altijd naar uw bestelling, met 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, binnen Nederland en België, bij u te hebben afgeleverd. 

Hoezo ontvang ik meerdere pakketten? 
Om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren, kan het voorkomen dat u meerdere pakketten ontvangt. Ook kan het voorkomen dat niet alle pakketten op dezelfde dag bij u worden aangeboden. Uiteraard krijgt u per pakket een Track & Trace e-mail toegezonden. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Kan ik gebruik maken van afleverpunten?
Indien u uw bestelling wilt laten afleveren bij een van de DHL Service Points, dan vragen wij u om dit in het opmerkingenveld aan te geven. Wij selecteren dan een DHL Service Point dat bij het door uw opgegeven leveradres in de buurt zit. Uiteraard krijgt u een Track & Trace e-mail toegezonden waarin u de levering kunt volgen.

Is dit armatuur dimbaar? 
In combinatie met een dimbare LED lichtbron is het geheel dimbaar, zit er al een vaste (LED) lichtbron in het armatuur dan zal er altijd dimbaar bijstaan als het dimbaar is.

Kan dit armatuur in de badkamer gebruikt worden?
In badkamers zijn verschillende zone's te vinden die aan verschillende IP waardes moeten voldoen. Zo moet er 60 cm rondom het bad en de douche minimaal IP44 worden gebruikt en mag er daarbuiten IP21 gebruikt worden. Verdere uitleg vind u op de pagina IP waardes.

Installeerd Luxar de verlichting ook? 
Ja, Luxar heeft een installatieservice waar u tegen betaling gebruik van kan maken, zo worden al u lampen voor u geinstallerd op locatie wanneer het u uitkomt  Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook terecht voor een het maken van een lichtplan? 
Ja, doormiddel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Onze verlichtings experts maken op basis van het adviesgesprek een gedetailleerd verlichtingsplan. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook korting krijgen?
Wij hanteren onze laagste prijsgarantie en daarmee bent u als particulier zeker van de laagste prijs. Gezien de kleine marges in de verlichtings branche is het niet te doen om u daarnaast nog een verdere korting te geven. In de gevallen dat dit wel mogelijk is, passen wij een voor u zichtbare staffelkorting toe. Naast onze laagste prijs garantie kunt u echter ook altijd op onze 'ouderwetse' service rekenen. 
Indien u een elektrotechnisch montage bedrijf, installatie bedrijf in verlichting, architect of projectontwikkelaar bent, dan kunnen wij u van extra korting voorzien. U kunt dan bij Luxar tegen groothandelsprijzen inkopen. Hiervoor is het noodzakelijk om allereerst een account aan te maken. 

Zit er en lichtbron bij deze armatuur?
Tegenwoordig worden steed meer armaturen van een vaste LED voorzien. Indien er een lichtbron bij de armatuur geleverd wordt, staat dit er nadrukkelijk bij. Indien er geen lichtbron bij de armaturen zit, staan de passende lichtbronnen bij de gerelateerde producten, onderaan de betreffende productpagina. 

Staat uw vraag er niet bij? 
Neem aub contact met ons op, wij helpen u graag verder.